Анджелина и Брат разменят обети за любов и вярност

Сподели:

В началото на юли бе съобщено, че Анджелина Джоли и Брад Пит ще се съберат на екрана – те ще играят в любовната драма „На брега на морето“. Бързаме да споделим с вас някои нови подробности за филма.

По достоверна информация от нашите западни колеги, актьорите на екрана ще отидат до олтара, където ще разменят обети за любов и вярност (очевидно във филма това може да се случи много по-рано, отколкото в реалния живот).

Angelina-Jolie-a-preface-le-livre-de-son-ex

Снимките на новата лента трябва да започнат в края на август в Малта. Анджи ще бъде режисьор, сценарист и ко-продуцент на лентата, което в голяма степен ще се отрази и на хонорара й – Джоли ще заработи много повече от Пит за работата си по този проект.

brad-pitt-et-angelina-jolie-3

Това ще е третият режисьорски проект на Джоли след босненската военна драма In the Land of Blood and Honey и „Несломим“ – историята на олимпийския състезател по бягане Луис Замперини, превърнал се в герой от Втората световна война.

„Анджелина продължава да показва необикновените си способности да разказва истории пред и зад камерата и се вълнуваме да разширим отношенията си с нея и с By the Sea“, коментира председателката на „Юнивърсъл Пикчърс“ Дона Лангли.

Нека прпомним, че първият и засега единствен филм на двойката заедно е „Г-н и г-жа Смит“, бе заснет през 2005 година. Именно по време на неговите снимки пламна и искрата между двамата партньори, които сега отглеждат заедно общо шест деца.

източник и снимки: The Hollywood Reporter

spot_img

ПРочети още

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...

„Ким срещу Кание: Разводът“ в HBO Max от днес

"Ким срещу Кание: Разводът" е ексклузивна документална поредица в две части, която разкрива историята на най-обсъжданата раздяла в...

„Аз, капитанът“ с премиера на Киномания

Филмът на Матео Гароне, отличен със „Сребърен лъв” за режисура и наградата „Марчело Мастрояни“ за изгряващ актьор, е...