Бъдещето е златно

Сподели:

Модна къща Dior представи преди броени часове в Интернет новия промоционален клип на култовия аромат J’adore с участието на Чарлийз Терон.

https://www.youtube.com/watch?v=Rm-vBq-1T1k

Лицето на парфюма от десет години насам, Чарлийз Терон традиционно се появява пред публиката в луксозна златна рокля и масивни бижута. Тя дефилира в огледалната зала на Версай и говори за необикновената сила на спомените, и че да живееш в миналото е невъзможно.

20140903-dior-2

„Миналото може да бъде красиво. Спомени, мечти … но не и истински живот. Сега е времето и единственият изход е нагоре. Това не е рая. Това е един нов свят. Бъдещето е златно… J’Adorе.“, казва с тайнствен глас актрисата, бързайки нагоре към покрива по платно от коприна, за да ни покаже новия футуристичен град.

20140903-dior-3

Автор на невероятно красивата история е режисьора Жан-Батист Мондино (едва ли за Dior друг е приемлив!). Мондино е режисьор на видеоклипове за Мадона, Стинг и други известни личности.

20140903-dior-4

Ето какво сподели Терон по повод представянето на новия клип в интервю за “Мадам Фигаро“

– Актриса, продуцент, активист, вие сте също така лице на парфюма J’Adore. Как гледате на статута си на икона на красотата?

– Няма да излъжа, ако кажа, че сътрудничеството ми с Dior е част от моето съществуване, красиво и почти органично. Вижте, това са вече десет години. Едно толкова дълго сътрудничество с една модна къща и нейния екип е не само работа, но и глава от моя живот.

– Товар или оръжие е вашата прочута красота? Трябва ли повече да се доказва една красива актриса?

– По-сложно е. Всички жени знаят до каква степен ние сме сложно устроени. Вълнуващо е да изследваш една представа за жената чрез рекламните кампании на „Диор“. Това не е повърхностен подход, защото трябва също да зададеш основния въпрос: какво е една жена? Да прославиш красотата, да я разбереш, да я изследваш, да се пребориш с нея понякога. Всички ние знаем, че минаваме през върхове и спадове, че се чувстваме повече или по-малко красиви, в зависимост от обстоятелствата в живота си.

20140903-dior-5

– Как се чувствате?

– Винаги е прекрасно да се върна в Париж. Още повече, че в последно време пътувах в трудни страни. Мисия на ООН ме отведе например в Централноафриканската република. Тези пътувания са част от опита, който ни отваря очите и ни кара да осъзнаем какви късметлии сме…

20140903-dior-post

– В клипа на „J’Adore“ вие се катерите по въже към един нов свят. Метафора за амбицията?

– Метафора, която подлежи на интерпретация. Не виждам в нея властната жена, която се катери и се бори, а по-скоро ентусиазирания път на една жена, която върви напред. Тя напуска земята, миналото си, без да го отрича, и тръгва към други територии, други завоевания, друго бъдеще: това е жена, която се променя, жена, която пораства. В това се разпознавам напълно.

20140903-dior-6

– Посланието на клипа е „бъдещето е златно“. Какво означава за вас това?

– Надежда.

 

Снимки: Кадри от видеото

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...