Ким Кардашиян и Кание Уест вече година не живеят под един покрив, твърдят запознати

Сподели:

Целият свят /или поне клюкарски настроените – със сигурност!/, продължава да гледа семейната драма на 43-годишния Кание Уест и 39-годишната му съпруга Ким Кардашиян. Рапърът каза много през последните няколко седмици поради острата фаза на биполярно разстройство. Отначало кандидатът за президент на САЩ публично заяви, че двамата с Ким не планират да имат повече деца, след това обвини жена си, че иска да го заключи в клиника, а след това призна, че се опитва да се разведе с Ким от две години. На другия ден се появиха нови подробности за трудната връзка на двойката.

Канье Уэст и Ким Кардашьян

Запознати с живота на двойката, цитирани от Us Weekly, заявиха, че съпрузите имали сериозни проблеми в брака много отдавна. Според тях Кание и Ким не живеят под един покрив от една година – Кание прекарва по-голямата част от времето си в Уайоминг, докато Ким живее в Лос Анджелис с децата си.

„Кание е в Уайоминг през последната година, като Ким го посещава около веднъж на всеки пет седмици и води децата. Не прекарват времето си заедно, защото той напълно премести живота си в ранчото. Едва ли прилича на голямо и щастливо семейство,

– сподели анонимният автор.

Ким Кардашьян с детьми

Според друг инсайдер се оказа, че Ким не смята за правилно да бъде със съпруга си сега, защото смята, че това може да има лош ефект върху психичното  здраве на децата им. Докато самият Кание заяви в един от свежите си туитове, че семейството трябва да бъде с него през този период…

„Тя знае, че не бива да бъде с него в момента – така може да навреди на себе си и на децата. Първо трябва да разбере себе си, преди да се върне към задълженията си като съпруг и баща,
– каза инсайдърът.

Оказа се също, че Ким се опитала да убеди съпруга си да не се кандидатира за президент. Думите й имали обратен ефект и довели до емоционална реч пред избирателите в Южна Каролина, по време на която Кание избухна в сълзи и разкри, че той и съпругата му планират да се отърват от бебето, което очакват. По време на последната среща в Уайоминг Ким и Кание също не можаха да се споразумеят за нищо: според вътрешни хора рапърът отказва да разбере всичко, което казва съпругата му, и не е променил нищо в себе си, за което тя го е помолила. В същото време звездната двойка не иска да се развежда и прави всичко възможно, за да спаси семейството:

Ким е много разстроена. Последното нещо, което иска, е да се разведе с мъж, от когото има четири деца. Тя знае, че финансите й няма да бъдат засегнати, но мисли за децата. Случаят се насочва към развод, но кой знае дали тя действително ще има сили да подпише документите.

Канье Уэст с детьми

Друг източник, също знаещ за проблемите в брака на Ким и Кание, каза, че телевизионната звезда сега се чувства като в капан: обича мъжа си и го смята за любовта на живота си, но изобщо не знае какво да прави по-нататък.

Ще припомним, че по-рано Ким Кардашиян даде коментар за напрегнатите отношения със съпруга си и желанието му да се кандидатира за президент на Съединените щати. В своя Instagram Ким заяви, че истинската причина за странното поведение на съпруга й се крие в психичното му заболяване – биполярно разстройство.

spot_img

ПРочети още

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...

„Ким срещу Кание: Разводът“ в HBO Max от днес

"Ким срещу Кание: Разводът" е ексклузивна документална поредица в две части, която разкрива историята на най-обсъжданата раздяла в...

„Аз, капитанът“ с премиера на Киномания

Филмът на Матео Гароне, отличен със „Сребърен лъв” за режисура и наградата „Марчело Мастрояни“ за изгряващ актьор, е...