Кой триумфира на Forbes Business Awards 2015?!

Сподели:

На официална церемония, състояла се късно снощи в София хотел Балкан, Forbes България обяви победителите в конкурса Forbes Business Awards 2015. Както всяка година, и този път събитието събра на едно място хората, които създават работни места, завземат нови пазари и променят икономиката на България.

За призовете във Forbes Business Awards 2015 се надпреварваха 60 български компании, които подадоха общо 100 кандидатури. Независимо жури, съставено от предприемачи, мениджъри и бизнес експерти, разгледа и оцени всички кандидатури, а компаниите с най-високи оценки във всяка категория на конкурса бяха отличени. Почетен гост на събитието беше Васил Терзиев, съосновател на Телерик и главен директор „Иновации” в Progress. Forbes Business Awards 2015 беше доминиран от компании, развиващи дейност в областта на информационните технологии.

TON_4812

Софтуерният разработчик Telerik взе първо място в две категории: „Награда за обществена дейност” и „Качество на продуктите”. С две първи награди си тръгна и аутсорсинг компанията Musala Soft, която грабна статуетки в категориите „Развитие на човешките ресурси” и „Качество на услугите”. С едно първо място (за „Клиентска политика”) и три втори места (в категории „Развитие на бизнеса”, „Качество на услугите” и „Развитие на човешките ресурси”) беше отличена ScaleFocus, друга българска аутсорсинг компания.

Освен наградите в осемте категории Forbes България връчи и четири специални награди. Специалната награда „Иновации в развитието на банкови продукти” отиде при Пощенска банка. Национален дворец на културата получи отличие „Възраждане на културата”.  „Сирма Груп Холдинг” и „Елана Финансов Холдинг” взеха статуетка за сделка на годината след успешното първично публично предлагане на „Сирма Груп Холдинг”. С отличие за „Проспериращ и устойчив бизнес” си тръгна „Рефан България”.

TON_4668

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...