Кухня в Рая! In LIFE TV + Porto Maltese Restorant + MALL Paradise! Какво повече?

Сподели:

След по-малко от месец подготовка и много ентусиазъм, съчетан с огромен професионализъм, от утре стартира новото кулинарно шоу КУХНЯ В РАЯ! То е продукт на уникалното сътрудничество на In LIFE TV  с най-добрия средиземноморски ресторант у нас – Порто Малтезе и най-добрият МОЛ в България – Парадайз. А в РАЯ всичко е красиво – и ресторанта, и кухнята, и водещата, и шефът, и мястото…

IMG_7267

И след като обявихме най-важната клюка №1, сега е ред и на следващите:
Клюка №2 – никак не ни беше трудно да създадем формата и да заснемем епизодите му, просто защото… явно го можем! Ние – от In LIFE TV – и целият ни редакторски екип генерира идеята за предаването. Ресторант Порто Малтезе се присъедини към нея и я надгради с уникален професионализъм и кулинарно майсторство. Може би и повече – прегърна я и я отигра по великолепен начин!

IMG_7677

А Порто Малтезе е едно място от друго измерение – несрещано досега в родните ширини: неповторим интериор с 360 градусова панорама на София, аромат на Средиземноморие, пресъздадено с уникални изказни средства,  вкусовете на морските ширини пренесени чрез таланта на най-добрите готвачи… Свежа храна, безкомпромисно качество на продуктите, елитни напитки, безупречен сервиз и атмосфера на приятелство – това е Порто Малтезе! И в допълнение, сякаш за подправка, но най-важната – невероятното домакинство и партньорство на МОЛ Парадайз!
Сега нали разбирате, че друго не му трябва на човек!

13887022_1395215867173870_6325378536863239429_n

Трета клюка – водеща е нашата очарователна Мисис България 2013 година Александра Милтенова – безобразно красива и много сладка в шегите си. Кога на място, кога не толкоз, кога по „пернишки“(че нали тя си е от там), кога… Няма значение! Всички ние се забавляваме от сърце и дълбоко се надяваме и вие да усетите същото настроение! Тя обаче, няма да бъде сама в кухнята! До нея плътно ще стои шеф от Порто Малтезе и ще я контролира и поучава.

IMG_7912

Тук е реда да „прошепнем“ и клюка №4 – в първите епизоди ще видите шеф Милош Костич, който е готвил не за кого да е, а за самия Владимир Путин! В комбинация с Алекс, те създават уникална двойка в комуникацията и в готвенето! Почакайте и ще видите! Сега е моментът да ви препоръчаме и вие да отидете в ресторанта и да се порадвате на кулинарните шедьоври на шеф Милош, преди да се е отправил към другите ресторанти от престижната верига на Порто Малтезе – този в Санкт Петербург или този в Ница.

IMG_7558

И последна клюка №5 за днес  – имаме и трети участник във формата – звезда! Тук изненадите ще валят като средиземноморски риби! Началото е запазено за Мисис България Ради Орцева, която на всичкото отгоре стана и най-красивата омъжена жена в света на престижния конкурс Universal Woman of the World, провел се преди дни в Гранд Канария. И още, и още… Само звезди! Звезди да искате!

13592222_1373398522688938_1836177317681347550_n
Водещата на КУХНЯ в РАЯ Александра Милтенова – Мисис България 2012 и първата звезда в кулинарното шоу Ради Орцева – Мисис България 2015

Дами и Господа! КУХНЯ В РАЯ! Модерното кулинарно шоу!
Извън баналните формати, с акцент на модерното в кухнята, здравословната храна, неповторимите вкусове и всичко това поднесено с гарантирано забавление!

Обичаме ви! За вас, скъпи зрители и приятели!

 

spot_img

ПРочети още

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...

„Ким срещу Кание: Разводът“ в HBO Max от днес

"Ким срещу Кание: Разводът" е ексклузивна документална поредица в две части, която разкрива историята на най-обсъжданата раздяла в...

„Аз, капитанът“ с премиера на Киномания

Филмът на Матео Гароне, отличен със „Сребърен лъв” за режисура и наградата „Марчело Мастрояни“ за изгряващ актьор, е...