Линдзи Лоън и Тифани Тръмп имат големи планове за лятото

Сподели:

Линзди Лоън напоследък избягва Америка, а и не се изказва по политически теми, но това не означава, че тя избягва и членовете на семейство Тръмп. Особено що се отнася до най-малката дъщеря на Доналд Тръмп – Тифани, която има намерение да се срещне с Линдзи следващия месец в Гърция. В интервю за The New York Times, в което описва Тифани като „стара приятелка“, Лоън признава, че 24 годишната щерка на Тръмп е „наистина мило момиче“.

Колкото до бащата на Тифани- Доналд Тръмп, който веднъж описа Лоън като „навярно доста пробемна и затова добра в леглото“, Линдзи не дава особени коментари за него самия или за неговото президенстване.

Има нещо много ясно в политиката,“ казва тя с нейния наскоро придобит европейски акцент. „Той е президента. Без значение кой какво казва, той все още е президент. Нямам никакви чувства или емоции по въпроса“.

Лоън, която в момента промотира своята лятна къща в Муконос, е била забелязана да излиза с кръга от приятели на Тифани в Ню Йорк, в който се подвизават и Андрю Уорен, Абигел Бреслин, Питър Брант Малдши и Меджик Джонсън – син на Е. Й. Джонсън. Уорън е постнал снимки с Лоън и компанията им, при последното посещение на Линдзи в Ню Йорк през април.

Това не е първия път когато Лоън коментира Тръмп. В интервю за Good Morning Britain от февруари 2017,  тя призова да се даде шанс на Тръмп.

Не съм съгласна с политиките му и с нещата, които прави“, казва тя, „но в края на деня, той е действащия президент. И какъв е смисълът да избираш някого, освен ако не искаш да видиш на какво е способен“.

Източник: vanityfair.com
spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...