Модел обвини Кейти Пери в сексуално посегателство

Сподели:

Направо ни се вижда невероятно как точно Кейти Пери може да извърши сексуално посегателство спрямо някой мъж, особено с изключителната си визия, но певицата е изправена пред точно този скандал. Моделът Джош Клос, който през 2010 година участва в клипа й Teenage Dream, я обвини в горепосоченото с пост в профила си в Instagram.

В него разказва, че в началото тя е била много готина и мила, но това се променяло всеки път, когато около тях имало други хора, дори пред тях твърдяла, че целувките с него на снимачната площадка са отвратителни. И тъй като от въпросните снимки са минали цели 9 години, мнозина фенове на поп звездата го питат защо говори за това чак сега.

Кейти Пери и Джош Клос - Katy Perry

„Опитах се да дам най-доброто от себе си и да отнеса станалото в гроба, защитавайки нея и себе си, но проблемът е по-голям от нас, затова истината беше казана!“, пише 38-годишният модел. Той припомня и случай две години по-късно, когато Кейти го „унижила“ публично на рожден ден на Джони Вуейк, на който и двамата присъствали.

„С мен беше приятел, който умираше да се запознае с нея. Когато я видях, двамата се прегърнахме, но докато се обръщах, за да представя приятеля си, тя смъкна панталоните ми, наедно с бельото. Искаше да покаже пениса ми на няколко нейни познати, както и на тълпата около нас. Представете си колко бях смутен…“, пише Джош. С разказа си той иска да посочи, че жените с власт са не по-малко ужасни от мъжете и точно този „опиат“ е причина за насилието.

Кейти Пери и Джош Клос - Katy Perry

„И така, честита годишнина на един от най-обидните и омаловажаващи ме ангажименти, които някога съм поемал“, завършва посланието си Джош, който признава, че първо е мислил да изсвири и изпее парчето, но в последствие е взел решение да не „помага“ повече на медийния образ на Кейти.

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...