„На чия страна си?”

Сподели:

В Лондон вчера се проведе пресконференция, посветена на опазването на дивата природа. Принц Уилям и Дейвид Бекъм присъстваха на събитието, както и на стартирането на новата кампания, „На чия страна си?“.

Инициативата е посветена на опазването на застрашени видове от животинския свят, най- вече на носорози и слонове. В речта си принц Уилям призова обществеността да не остава безразлична към проблемите с изчезването на дивата природа. Той призова: „Нашите деца не бива да живеят в свят, където не съществуват носорози, слонове, тигри и лъвове. Време е да се сложи край на тяхната смърт. Време е да направим своя избор между застрашените видове животни и престъпниците, които ги убиват за пари. Искаме да отворим очите си за това, което се случва наоколо. Ти на чия страна си?”

10247346_10152036234891571_3227779511173234635_n

По-рано през годината, Дейвид и Уилям се обединиха и около още една благородна кауза. Те призоваха обществеността да застане срещу търговията с редки животни. През февруари принц Уилям и Бекъм присъстваха на пресконференция на благотворителната организация WildAid.

Снимки: United for wild life

 

 

spot_img

ПРочети още

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...

„Ким срещу Кание: Разводът“ в HBO Max от днес

"Ким срещу Кание: Разводът" е ексклузивна документална поредица в две части, която разкрива историята на най-обсъжданата раздяла в...

„Аз, капитанът“ с премиера на Киномания

Филмът на Матео Гароне, отличен със „Сребърен лъв” за режисура и наградата „Марчело Мастрояни“ за изгряващ актьор, е...