Новият „Фреди Меркюри“ ще е „лошият“ в поредния филм за Джеймс Бонд

Сподели:

Едно от откритията на световната киносцена – Реми Малек ще има възможност да потвърди безспорния си талант в нова любопитна роля. Актьорът от египетски произход, за когото критиците предричат задължителен Оскар за превъплъщението му в музикалната легенда Фреди Меркюри във филма „Бохемска рапсодия“, е в процес на преговори за ролята на антагониста в предстоящия епизод от поредицата за агент 007 Джеймс Бонд.

Леа Сейду

Първоначално се очакваше тя бъде отново поета от Кристоф Валц, изявил се в отрицателния персонаж в Spectre, но продуцентите се отказаха от него, също както и от Саид Тагмауи, играл в Wonder Woman. Така сега на преден план е именно Малек, за когото стискаме палци за успешна договорка.

Иначе в каста е потвърдено участието на красавицата Леа Сейду като Маделин Суан (тя става едва второто момиче на Бонд, играло в два филма от сагата), както и Даниъл Крейг, макар дълго време британецът да не искаше да изиграе агент 007 отново. На режисьорския стол Дани Бойл отстъпва мястото си на Кари Фукунага, работил над нашумялата ТВ поредица True Detective.

Даниъл Крейг като Джеймс Бонд

Все пак е редно да уточним, че продукцията е в съвсем начален етап, като в момента се работи по сценария и се очаква да се появи в салоните не по-рано от 2020 година. Дотогава ще ви държим в течение за всичко по-любопитно около поредния 25-ти епизод от легендарната филмова поредица.

 

 

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...