Есента е красива и нейните цветове са ненаситно силни, емоционални и плодородно благодатни. Независимо от носталгията на умиращата природа, навън е пълно с цветовете и плодовете на есента. А Есен 2019 определено ни заля със слънце. Хубавото време сякаш поизмести усещането за носталгия, която  носи сезона.

gallery-holiday-thanksgiving-table-corn-centerpiece-074
Есента е най-цветния сезон от годината! Поканете я у дома, декорирайте нежно пространството си с плодовете и настроенията на сезона. Навън е пълно с красиви сухи листа и повяхнали клонки, с колоритни тикви, кестени, царевици, орехи, грозде…
Ето и няколко идеи за това как да декорирате дома си и да изненадате любимите си хора:

Още на входната врата приветствайте семейството и гостите си с есенно Добре дошли!

blackboard-fall-wreath-fall-partenio

После вземете от пазара декоративни тикви и листа и свещи и…нищо работа! Подредете красива декорация за масата, запалете свещите и се наслаждавайте на носталгичния, но приказно цветен сезон.

1443126296-thanksgiving-center-piece-10-thumb

Идва време да запалите и камината. И да поседнете до нея с чаша младо вино, с уханна печена тиква и да започнете равносметка…

gallery-1443127287-2014-fall-mantel-display-anderson-and-grant

И още идеи, които ще ви спасят в дъждовните дни и ще ви поднесат настроение и очаквания…

gallery-1476216567-pumpkin-candleholder

1443124147-thankfullist1

gallery-1443129397-diy-fall-decor

Една идея в заключение – включете и децата в набавянето на декорациите. Много е просто – една разходка в парка и ще имате цял арсенал от клонки, есенни листа, кестени и какво ли още не. И ще бъде забавно, повярвайте!

снимки: Housebeautiful