Различните типове Фейсбук досадници (част I)

Сподели:

Нека да разгледаме най-досадните видове потребители във Фейсбук, които ни представя dama.bg.

Деса Поетеса
Тези жени са майсторки на белетристиката и прочувствената проза. Често са недоволни от любовта и още по-често пишат статуси, които докосват всички сетива. Текстовете имат следния вид: Бясна кучка бях в любовта. Виж сега гори моята душа. Не ще забравиш мен никога, не ще намериш по-добра. Обичах те като дете, но ти си гадно копеле. Сега друг ще ме обича, и след малкото ми сладко секси дупенце ще тича.

Ай чИстИто!
Тези потребители обожават да ви поздравяват за добро утро, за добър ден, за лека нощ, за успешна седмица и за всичко възможно. Не пропускат и нито един празник – Хелоуин, Денят на независимостта, Куанза, Ханука и тем подобни. Е, не мога да си кривя душата – отбелязват и всички български празници. Може през останалото време да хейтват непрестанно, но дойде ли празник, от един намусен доктор Джекил, се превръщат в един патриотичен мистър Хайд, който цитира Ботев и поства снимки на трибагреника, подканвайки ви да се гордеете, братя българЕ!

Ройтерс
Знаете по-малко за деня на хората, с които съжителствате, отколкото за тези потребители. Те ежедневно ви информират за това какво са закусвали и обядвали. Знаете кой с какво ги е ядосал, кой сериал са гледали, какво мислят във всеки един момент. Ако имате такъв човек в приятелите си, не ви трябва календар, часовник, или дори прозорец. Непрестанно ще сте информирани за атмосферните условия и дали временцето е перфектно за разходчица или за гушкане. Винаги ще знаете колко точно остава до края на работното време и най-вече кой ден от седмицата е.

Фотография
Тъй като и на Дънкън Маклауд не би му стигнал житейския път, за да изоброи всички видове глупави снимки, които се качват, затова ще се огранича до два вида – най-досадните и най-глупавите. – Чашата ви с кафето. Всъщност, каквито и да е чаши, с каквото и да е съдържание. – Компилация от капки за нос, билкови пастили за смучене и други медикаменти, с които си лекувате настинката.

Лайк
Тези потребители обичат да си лайкват собствените статуси, снимки, коментари и т.н… Нека спестим малко килобайти на световната мрежа – щом сте споделили нещо, всички автоматично приемаме, че ви харесва. Иначе бихте ли го споделили?

Гледайтиииииии, завиждайтииииии!
На тези принцеси с кайма и кашкавал някой постоянно им завижда и им плете интриги. Обожават чрез статуси да водят разговори с хейтърите си, които са толкова въображаеми, че дори Фокс Мълдър не би повярвал в съществуването им. Към въпросните принцеси, винаги има и дежурни ласкатели, които се притичват безкористно на помощ. Те винаги казват едно и също: „Спокойно, мило, не им обръщай внимание! Те са под нивото ти!“

(следва продължение)

снимка: digitaltrends.com

 

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...