Руши Видинлиев и японката Кики Сутино в прекрасната БГ драма „Снимка с Юки“

Сподели:

По кината вече се върти най-новият български филм – „Снимка с Юки“. Режисьорският дебют на Лъчезар Аврамов, който по ирония на съдбата ще трябва да се конкурира за сърцата на родните зрители с друг режисьорски дебют – този на Мариан Вълев (Лошо момиче), имаше своята неофициална премиера през март на „София Филм Фест“, но сега тръгва и по българските киносалони.

Снимка с Юки

Това е първата българска продукция (братя Чучкови) с Япония, осъществена с подкрепата на Националния филмов център, а безкрайно любопитен е актьорският състав, в който Руши Видинлиев си партнира именно с японска актриса – Кики Сугино, а страхотно допълнения към тях са бившият български боксьор Серафим Тодоров, Весела Бабинова, Рашко Младенов и нашумелия Димитър Маринов (същият, който развя родното знаме на тазгодишните Оскари).

Снимка с Юки

Филмът е по разказ на Мирослав Пенков, а сюжетът разказва за семейство имигранти – българин и японка, които мечтаят да имат дете и се връщат в България за ин витро процедура. По време на престоя им у нас обаче, предизвикват трагичен инцидент, който ги белязва завинаги и преобръща изцяло живота им.

Снимка с Юки - Серафим Тодоров

От трейлъра, който и вие можете да видите по-горе, лично нашите очаквания неимоверно се повишиха и като че ли сме съгласни и с думите на продуцента Борислав Чучков, че това е преди всичко останало „един филм за човечността“. “ „Снимка с Юки“ е по кината от 5 април.

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...