Руският цирк върху лед ни омагьоса със своята „Зимна приказка“

Сподели:

Преди ден Руският цирк върху лед гостува за първи път в България с шоуто „Зимна приказка”. В столичната зала „Арена Армеец” зрителите се насладиха на едно своеобразно и вълшебно пътуване в света на приказките с незабравима циркова артистичност и най-високо техническо съвършенство на кънки.

Зимна приказка - цирк на лед

Шоуто завладя въображението с ефектна хореография, повече от 300 красиви костюма, вълнуваща музика и сложни акробатики. С красота и елегантност, с невероятна лекота и висока прецизност публиката се пренасе в приказния свят заедно с героите от най-чудесните истории на всички времена: Спящата красавица, Лешникотрошачката, Пепеляшка, Алиса в страната на чудесата и Снежната кралица. В това невероятно изживяване се включиха редица жонгльори, акробати, скачачи, танцьори, музиканти, дали всичко от себе си в името на красотата.

Зимна приказка - цирк на лед

А каква е такйната на успеха? Истината е, че забележителният световен успех на Руския цирк върху лед се дължи най-вече на сложния синтез между фигурното пързаляне и цирковото изкуство.

Зимна приказка - цирк на лед

Всичките приказки се преплитат в един общ сюжет – голяма синя феерична птица кани различните герои от историите на своя рожден ден. Персонажите обаче не носят подаръци за празника, а вместо това изнасят шоу и танцуват.

Зимна приказка - цирк на лед

В магическия спектакъл участваха 25 артисти.  На артистите предстои да изнесат спектакъл в още 70 града като част от голямото си европейско турне тази година. Повече за Руския цирк върху лед и невероятната им Зимна приказка научете от изключително харизматичната и усмихната Рима Вахсман –  продуцент и мениджър и от талантливия Михаил – солист на трупата.

Зимна приказка - цирк на лед

Виж още снимки от шоуто!

Репортер: Пепа Попова
Оператор: Венелин Бакалов
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Симеон Симеонов

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...