Събарят Къщата на VIP Brother, шоуто окончателно свалено от ефир

Сподели:

След дълги години в ефира на Нова телевизия, спечелилото си статут на легендарно шоу – VIP (Big) Brother вече окончателно е в историята. От медията обявиха, че то повече няма да има пристан при тях,  а очевидно продуцентите нямат и намерение да го възраждат в друга телевизия.

Звездната къща, в която през последните години временно се настаняваха някои от големите звезди на България, пък ще бъде разрушена. Днес, пред двора, специално изграден за последния сезон, се търкалят множество предмети, част от мисиите на съквартирантите, които така и никой не се е наел да почисти. Теренът, на който е, пък ще се използва като декор за други предавания.

kusta1

Иначе пропадането на Големия брат в последните години бе повече от явно. В първите сезони, рейтингът на шоуто оставяше зад гърба си всякаква конкуренция, докато последният, в който участваха имена като Благо Георгиев и Златка Райкова (септември – ноември) бе толкова слаб, че не успя нито веднъж да се пребори с гледаемостта на bTV.

Още на финала му, зрителите споделиха, че участници като Валентин Кулагин, Никита Джонсън и компания едва ли са способни да дават добър пример на младежта, а и не са интересни абсолютно на никого.

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...