Танц и парти в чаша Бакарди

Сподели:

Звездното Сен Тропе отново бе предизвикано от уникално събитие – традиционното лятно парти на Моника Бакарди.

party4
Танц и парти в чаша Бакарди

Коя е тя? Пълното й име е Моника Гомес дел Кампо Бакарди. Тя е италианка и вече над 20 години живее в Монако. Красива, светска, винаги усмихната, тя владее пет езика (италиански, английски, френски, немски и испански).

Моника Гомес дел Кампо Бакард
Моника Гомес дел Кампо Бакард

Покойният й съпруг, който умира през 2005 г., е Луи Адалберто Гомес дел Кампо Bacardi, Лорд Bayfield Hall – потомък на основателя на компанията Bacardi. И до днес тази компания, това нарицателно за изискано питие и стил е все още семеен бизнес. Той се включва в бизнеса едва на  21-годишна възраст. Луи Бакарди  е член на Борда на директорите на семейния бизнес – позиция, която заема в продължение на повече от 40 години.  Неговото име е твърде дълго, така че той е бил известен на всички като Lord  Luis Бакарди. По същата причина, тяхната дъщеря и съпругата са известни като Мария Луиза и Lady Monika Bacardi.

IMGP4230
Фамилията Бакарди има кубински корен. Основателят на компанията става британски гражданин, уникална и интересна личност, смел, интелигентен, харизматичен – той е един от основателите и вдъхновителите на днешното „Jet Set“ общество, както го е описал писателя Алберто Моравия.

IMGP4254

Моника и Луис имат щастлив брак и една-единствена красива дъщеря – Мария Луиза. Двете с майка й живеят в Княжество Монако и имат страхотна връзка помежду си,  почти симбиотична и поставена на основните морални ценности: честност, уважение към другите, съпричастност, здравословен и балансиран начин на живот.

Моника Бакарди послеща приятели и гости от френския и световен jet-set
Моника Бакарди послеща приятели и гости от френския и световен jet-set

По традиция всяка година Моника Бакарди послеща приятели и гости от френския и световен jet-set в Сен Тропе. Тази година не направи изключение и ние, от In Life, сме щастливи, че бяхме единствената българска медия допусната до събитието.

IMGP4342

Двора на престижно заведение в Сен Тропе бе декориран в червено, стилно и изискано подготвен за знатните гости. Атрактивни момичета танцуваха в чаши с червено Бакарди, а други се разхождаха на кокили и придаваха стил и идейност на събитието.

IMGP4228

Гостите – точно 220 души и нито човек повече, се наслаждаваха на изискана кухня, прекрасен сервиз настроение, музика и огнени ефекти.

lady-bacardi-with-marcantonio-rota-and-ivana-trump

lady-bacardi-with-joan-collins5

Моника Бакарди до зори прегръщаше и поздравяваше гостите си, сред които разпознахме Джоан Колинс, Ивана Тръмп в компанията на нов приятел,  Мари Антоанет Фортадо, принцеса Лаванда – наследница на Тайландската корона, баронеса Ана-Мари де ла Брийер и много други.

IMGP4246

Ивана Тръмп бе красива, въпреки годините си и излъчваше спокойствие, вероятно дължащо се на промяната в личния й живот. Тя остана до зори и се забавляваше от сърце.

IMGP4301

Изискано. Изискано. Оригинално! Това бе партито на Моника Бакарди!

spot_img

ПРочети още

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...