Тони Гарн завладя сърцето на Леонардо ди Каприо

Сподели:

Тя се среща с една от най-големите звезди на Холивуд. За това вече имаше коментари. Но след като снощи тя се появи официално и като негова придружителка на невероятната Сен Тропе Гала, организирана от Leonardo DiCaprio Foundation, вече няма съмнение, че това е новата дама на сърцето му. In Life видя това с очите си и… информацията е абсолютно от първа ръка! Актьорът сътвори една невиждана досега благотворителна вечер на фондацията си в Сен Тропе, Франция.

article-2703390-1FEAA57E00000578-600_634x940
22-годишният немски модел Тони Гарн изглеждаше невероятно в зашеметяваща наситено зелена рокля и демонстрира изключително изискано поведение през вечерта. Тя аплодираше любимия си от централната маса, докато той се изявяваше на сцената. Леонардо, от своя страна, при всяка една пауза в програмата се връщаше при нея, разговаряха оживено, усмихваха се и напълно заслужено събраха адмирации и погледи от присъстващите 600 човека от световния бизнес и звезден елит.

spot_img

ПРочети още

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...

„Ким срещу Кание: Разводът“ в HBO Max от днес

"Ким срещу Кание: Разводът" е ексклузивна документална поредица в две части, която разкрива историята на най-обсъжданата раздяла в...

„Аз, капитанът“ с премиера на Киномания

Филмът на Матео Гароне, отличен със „Сребърен лъв” за режисура и наградата „Марчело Мастрояни“ за изгряващ актьор, е...