Вашият хороскоп за 11 и 12 юли 2016

Сподели:

През първите два дни на новата седмица, 11 и 12 юли, Луната е в знака на партньорството, красотата, любовта, хармонията и справедливостта Везни. През тези два дни ще се стремим към баланс в отношенията с хората и в ежедневните си дела. Контактите ни ще са по-избирателни, ще бъдем готови и на разумни компромиси в името на хармонията и спокойствието. Ще предпочитаме работата в екип, а не самостоятелни действия. На 11 юли Луната във Везни образува благоприятен аспект със Сатурн в Стрелец. Денят се очертава по-успешен и положителен за родените през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Добрата ви организация и концентрация, чувството ви за отговорност и постоянството ще ви тласкат напред и ще постигате целите си с лекота. Хората ще ви уважават и ценят, а и вие самите ще се чувствате удовлетворени от резултатите. През първия работен ден на новата седмица Луната във Везни е поставена по-неблагоприятно към Слънцето на родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. По-спокойно и успешно може да протече първата половина от деня, затова по-важните дела свършете до обяд. През втората половина на деня Луната образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Засилва се желанието за доминиране над другите, за психологически натиск и манипулиране. Емоциите стават по-интензивни, хората са упорити и настойчиви. Нараства желанието за борба. А това може да доведе до конфликти и инциденти.

На 12 юли в 03:52 часа българско време Луната променя своята фаза – фаза Първа четвърт. В този час Слънцето и Луната на 20 градуса в знаците Рак и Везни са в точен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса помежду им). Този дисбаланс между двете светила ще се отразява главно при родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Може да се повиши напрежението през деня – в работата или в семейството, неочаквани обрати и трудности. Възможна е появата на главоболие, общуването с хората да е затруднено и да възникнат конфликтни ситуации. Предпазвайте се от неприятности, травми или инциденти. В мунданен план вечерните часове на 11 юли, нощните часове срещу 12-ти и през първата половина от деня на 12 юли се повишава напрежението и са възможни както агресивно поведение и инциденти от всякакво естество, така и атентати в горещите точки по света. Затова мерките за сигурност трябва да бъдат повишени, а хората да бъдат по-предпазливи. На 12 юли Луната във Везни образува предизвикателен аспект с Уран в Овен през първата половина от деня, в следобедните часове активира такъв с Венера и Меркурий в Рак. Възможни са неочаквани трусове и обрати, неприятности с документи, информация, проблеми с автомобила или финансови грижи. Почиващите на морето да се къпят само разрешените за това места. Възможна е появата на мъртво вълнение. Денят не е благоприятен за големи финансови вложения, за скъпи покупки, за изясняване на взаимоотношения и подписване на важни договори. Бъдете по-мили с партньора, обърнете му нужното внимание, за да не се почувства неоценен или отдалечен от вас. Организирайте си романтична вечеря за двама или отидете на концерт, театър и т.н. 12 юли е по-благоприятен като цяло ден за родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната във Везни е в хармоничен аспект към вашето Слънце и въпреки голямото звездно напрежение болшинството от вас ще минават някак „между капките“ и резултатите ще са най-добри за вас. Отношенията с хората също ще са по-ползотворни и денят ви ще протече по-спокойно на фона на всеобщото напрежение. От 18:01 до 23:52 часа на 12 юли Луната е „без курс“. Бъдете на спокойно и сигурно място в този интервал от часове. Избягвайте рисковани действия и конфликти. В 23:53 часа Луната навлиза в знака Скорпион.

Времето – в понеделник времето ще бъде приятно, слънчево и топло, докато във вторник очаквам да бъде по-променливо на места, с усилване на вятъра. В хороскопа на Първа четвърт индикациите през следващата седмица за горещи юлски дни е налице. Но ще се радваме и на вятър, който ще носи усещането за прохлада от време на време.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...