Вашият хороскоп за 6, 7 и 8 август 2016

Сподели:

На 6 август Луната все още е в знака Дева, като от 06:20 до 19:56 часа българско време тя е „без курс“. Това прави деня неефективен по отношение на важни дела, но добрата новина е, че това е почивен ден за повечето хора. А ако ви се налага да вършите нещо, то нека е рутинна работа. Денят не е благоприятен за стартиране на нови начинания и проекти, за взимане на важни решения в дългосрочен план, а също и за рисковани действия. Луната в Дева е по-неблагоприятна като влияние на този ден за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Възможни са неразбирателства, неоправдана критика, усещане за липса на топлота и чувства от страна на любимите и близки хора, разсеяност и грешни изводи. Бъдете внимателни, ако сте на път и се предпазвайте от неприятности или инциденти. Съботният ден е най-положителен като влияние от страна на звездите за родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Почивайте, забавлявайте се с интересни за вас дейности и хора, пътувайте и общувайте активно. В 19:57 часа Луната преминава в знака на хармонията и партньорството Везни.

На 7 и 8 август Луната във Везни повишава желанието ни за сътрудничество с другите и намиране на компромисни решения в определени ситуации. Везни е знак на баланса и справедливостта, на красотата и любовта, които ще са приоритет за нас през следващите дни. Освен това Луната на 7 август образува благоприятни аспекти с Марс и Сатурн в Стрелец, които ще ни зареждат със сила, смелост и физическа издръжливост. Неделният ден е отличен за активни спортни тренировки и състезания, за постижения в медицината и в работата на полицейските служби. Този ден е най-ползотворен и хармоничен в личен план за родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната във Везни ще подхранва душата на много от вас с любов и с хармонията в заобикалящия ви свят. Чудесен ден за романтични срещи, за активни контакти в обществото, за посещения на изложби, партита, концерти, ресторанти и т.н. Въпреки тези положителни влияния, родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби трябва да се предпазват през следващите 3 – 4 дни от интриги, измами, кражби, загуба на документи или информация, за ухапвания от влечуги или насекоми – Меркурий в Дева образува предизвикателен аспект с Нептун в Риби и със Сатурн в Стрелец. Възможно е да сте по-разсеяни и по-доверчиви от обикновено, да не можете да преценявате правилно в дадени ситуации и да си навлечете някакви проблеми, включително и със служители на КАТ. Луната на този ден обаче е с по-неблагоприятно въздействие поради аспектите си за родените предимно през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа и втора декада. При вас спокойствието и хармонията някак може да ви убягват, независимо от желанието ви за това. Дали поради прекаленото обръщане на внимание върху формалните неща от страна на хората или нечие колебание ще ви подразни, но по-добре ще бъде за вас, ако не храните твърде големи очаквания и се опитате да балансирате с компромиси. Болните и възрастни представители на изброените знаци е добре да се щадят от натоварване и неприятни емоции.

В първия работен ден на новата седмица, 8 август, звездната картина е доста напрегната в мунданен план. Луната във Везни в сутрешните часове на деня образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а по-късно през деня – и с Уран в Овен. Напрежението в обществото и в света нараства, поради повишеното желание на определени хора и кръгове за повече власт. Възможни са неразбирателства както на политическо и медийно, така и на дипломатическо ниво, внезапни обрати в партньорски отношения и съответно разочарования. В личен план звездите могат да внесат повече напрежение в ежедневието на родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Бъдете най-предпазливи за себе си и близките за инциденти. Всичко друго се преодолява с повече желание и воля. Не изпускайте емоциите си от контрол и бъдете нащрек за някакви неприятности и скандали. Не се натоварвайте с прекалено много ангажименти. Луната във Везни, преминавайки през последните 10 градуса на знака, ще оказва по-благотворно влияние в делата и взаимоотношенията с хората на този ден при родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. При вас нещата ще се случват по-лесно. Можете да разчитате на подкрепата на хората от обкръжението си и на сърдечното отношение и топлина от страна на любимите и близки хора. От 20:41 часа на 8-ми до 07:51 часа на 9 август Луната е „без курс“.

От 6 до 30 август Венера е в знака Дева – знакът на практичността и рационално мислене. Като планета на любовта, финансите и ценностите Венера не се чувства добре в този знак и проявлението й в личен и в световен план по отношение на финансовите пазари, банките, партньорските и дипломатически отношения положението не се очертава стабилно. В дните около 8, 10 – 13, 18 – 20, на 25 и 28 август са доста неблагоприятни аспектите в световен план – за пазарите и състоянието на някои фирми, за взаимоотношения между държави. Може да се очакват по-тежки транспортни инциденти, експлозия в мина, активни военни действия, природни катаклизми, тъй като Марс в Стрелец в един момент ще съвпадне със Сатурн и заедно ще образуват твърде предизвикателни аспекти с Юпитер в Дева и с Нептун в Риби. Очаквам раздвижване на земните пластове на територията на Балканския полуостров през август, като по-уязвими са Турция и Румъния. У нас също може да бъдат усетени. В други държави и територии също може да се очакват природни катаклизми. Япония и САЩ също са уязвими, както и други държави, особено островните. В личен план представителите на втората и трета декада на знаците и с други рождени планети в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби трябва да бъдат особено внимателни в бизнес партньорствата, в брака и любовта, във финансовите дела и към своето и на близките си здраве. За вас месецът е неблагоприятен за големи капиталовложения. Желателно е да ограничите пътуванията, особено по вода. Може да възникнат неприятности или да попаднете в някаква екстремна ситуация. Бъдете много предпазливи, ако се налага да пътувате извън страната през август. А нашите управници трябва да вземат много сериозни мерки за сигурността по границите ни, особено с Турция, за да не излезе политическата или ситуацията с бежанците в някакъв момент извън контрол.

Времето – в съботния ден очаквам облачността да бъде по-разкъсана, а в неделя дори слънчево в по-голямата част от западните и югозападни райони на страната. Тенденцията е за усилване на вятъра във вечерните часове на неделния ден и през нощта срещу понеделник, като може да има както гръмотевични бури, така и да паднат градушки в някои населени места. В понеделник, 8 август, времето очаквам да се задържи по-ветровито и облачно. Но това не бива да ни разваля лятното настроение и отпуски. Почиващите на море да бъдат по-внимателни при къпане и влизане с лодки/яхти в морето в понеделник, когато планетните аспекти са по-напрегнати и могат да станат причина за опасности.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...