Вашият хороскоп за 8, 9 и 10 юли 2016

Сподели:

На 8, 9 и 10 юли Луната е в земния знак Дева. Време е да сложим нещата в ред, да свършим качествено важните неща и да берем плодовете на труда си. Дева е земен знак и също като другите земни знаци е практична, трудолюбива, изпълнителна и готова да услужи. За да има успех в делата ни през тези три дни, трябва да се стремим към качество и детайлна точност в нещата, които вършим. Това, което може да ни създаде грижи във взаимоотношенията с хората, е прекалената взискателност и критичност. Не забравяйте, че всички имаме различни характери, качества и възможности. Дните са подходящи за почистване и подреждане, за садене и обработване на земята, за обучение, за уреждане на документи, за анализи и всякакви интелектуални занимания, за срещи с близки роднини, а също и за ремонтни дейности в дома или офиса. Когато Луната е в Дева, се поставя акцент върху грижата за здравето и провеждането на лечение или изследвания са с по-голям ефект.

8 юли се очертава по-ползотворен и успешен ден за родените под знаците и особено през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в Дева е в хармоничен аспект за вас и имате шансът да спечелите и постигнете много. Важно условие за това е да бъдете по-уверени както в себе си, така и в действията си. Бъдете наблюдателни и мислете рационално, както винаги. Денят може да бъде по-напрегнат и да не успяват да свършат ангажиментите си с лекота родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей. Дори и да няма преки конфликти или проблеми, денят може да бъде доста по-емоционално наситен за вас или да чувствате някакъв дискомфорт. Не се натоварвайте, петък е. Свършете задачите по приоритет и направете план за почивните дни.

На 7 и 8 юли е точен и съвпадът и на Меркурий със Слънцето, които са в неблагоприятен аспект опозиция с Плутон в Козирог. Това може да оказва по-неблагоприятно влияние върху общуването, концентрацията, преценките или начинът на мислене при родените през втора декада на знаците и с рожден Меркурий в Овен, Рак, Везни и Козирог. Бъдете по-прецизни в работата си, избягвайте конфликти, пазете информацията и документите си. Тъй като Меркурий се свързва още с младите хора, с транспортните средства, зърнените храни и дребните животни, възможно е да има хакерски атаки, изчезване на информация или документи, експлозии на коли и атентати в транспортни средства/търговски центрове, покачване цените на зърното или акциите на борсите, ухапвания от животни (кучета, насекоми, влечуги и т.н.), тежки транспортни инциденти или инциденти с млади хора.

На 9 юли Луната в Дева образува предизвикателни аспекти със Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби, активирани още в нощните часове на 8 срещу 9 юли. В сутрешните часове на 9 юли те ще оказват все още влияние, но заедно с тях Луната съвпада и с Юпитер в Дева. Опасността може да се крие в прекалената чувствителност и емоционалност у някои хора, които да подсилят у тях нервното напрежение и желанието да рискуват. Има риск и от взимане на емоционални решения, които невинаги са правилните решения. В световен план отново се повишава опасността от атентати и други по-тежки инциденти. Съботният ден е по-дисхармоничен в личен план за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей. Енергията ви е нестабилна на този ден, а емоциите – променливи. Внимавайте с храната за интоксикации, при къпане в морето или в други водоеми, ограничете приема на алкохол. Избягвайте хора, които ви натоварват емоционално. В същото време съвпадът на Луната с Юпитер, както и благоприятните им аспекти към Слънцето и Меркурий в Рак и с Плутон в Козирог ще подкрепят в ежедневието родените предимно през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Очакват ви приятни и емоционално наситени срещи и празници, разговори с интересни събеседници, пътувания, придобивки, хармония в семейните и приятелски взаимоотношения.

На 10 юли, неделя, в часовете от 06:28 до 11:32 българско време Луната се подготвя за смяна на знака и е „без курс“. В този интервал от време е препоръчително да не се предприемат рисковани действия и да не се взимат важни за бъдещето решения. Първата половина от деня е по-неблагоприятна за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ако не се налага, не пътувайте преди обяд. По-спокойна и хармонична ще бъде първата половина от деня за родените през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Не се учудвайте, ако нямате желание да вършите нищо. Тези часове са за пълен отдих и само краен случай можете да вършите някакви дейности, за които не се изискват особени знания или концентрация. В 11:33 часа Луната преминава във въздушния кардинален знак Везни. Въздушният елемент на Везни и Луната в първите градуси на знака са в хармония през втората половина на деня с енергията на родените през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Докато за родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби втората половина от деня може да бъде по-неблагоприятна и да възникнат някакви затруднения или конфликти, а в по-тежките ситуации – инциденти или травми. Ще се чувствате емоционално превъзбудени, някои от вас вероятно и по-изнервени. Ако ви предстои да пътувате в следобедните часове, бъдете по-внимателни зад волана и прегледайте автомобила си за неговата изправност. При Луна във Везни се нуждаем от уют, любов, близост и споделяне. Повишава се чувството за справедливост, както и желанието за обществени контакти, за удоволствия, красота и хармония с хората от обкръжението ни.

Времето – в петък тенденцията е за постепенно увеличаване на облачността до кроя на деня. В следобедните часове и през нощта срещу 9 юли очаквам леко понижение в температурите, а в някои райони и валежи от дъжд с гръмотевични бури (особено в планинските). В съботният ден вятърът може да е по-силен, а в неделя да започне постепенно подобряване на времето и само на места да има разкъсана облачност.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...