Vertu for Bentley – повече от лукс

Сподели:

Кое в технологичния свят може да бъде по-добър символ на лукса от мобилните телефони на Vertu? Телефон с марката Vertu for Bentley.

От автомобилният производител са подписали 5-годишен договор за сътрудничество с Vertu, а като резултат от него очакваме пускането на пазара на 5 супер луксозни мобилни устройства. Първият телефон Vertu for Bentley се очаква през октомври.

Vertu Bentley (1)

Той ще предлага ексклузивно  Bentley съдържание, което да отговаря на нуждите и вкусовете както на собствениците на луксозните автомобили, така и на феновете на марката. Според представител на Vertu, смартфоните  ще бъдат разработени съвместно от дизайнерските екипи на двете компании, което пък гарантира, че изискванията на клиентите за изтънченост, прецизна изработка и високи технологии ще бъдат удовлетворени.

текст: Елена Михайлова
снимка: rcnews.hu

spot_img

ПРочети още

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...

Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в „Туризъм.БГ“ по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на...