Вкусно многообразие, вкусни истории

Сподели:

Живеем в странно време. Жадни за информация и удавени в нея. Жадни за разбиране и топло общуване и затворени в себе си. Жадни за многообразие и боящи се от него.

За това и заради още много други причини набъбнали в действителността ни, момичетата и момчетата от сдружение „Мулти Култи Колектив“ ни направиха свидетели на една нетрадиционна, вкусна кампания, чрез която, през храната ни узнаваме историите на хора от всички краища на света, избрали България за свой дом.

Иначе как бихме вкусили и разбрали какво е кюнефе, бибимбап, пиле тика масала, баба гануш, севиче, вешавица? Как бихме усетили цяла една култура и дори философия без да напускаме държавата си и без да проявим поне малко любопитство?

Ние, от In Life определено бяхме провокирани да отворим сетивата и съзнанието си за едно ароматно, сладко, солено и многообразно преживяване. Надяваме се да го сторите и вие.

репортер: Калина Станева
оператор: Кунчо Поляшки
постпродукция: Николай Петров

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...