Перуанско приключение с луксозен влак

Сподели:

Във века на развитие на автомобилния и въздушния транспорт, влаковете се оказаха ретро отживелица. Но в последно време те се завръщат и не само – превръщат се в невероятна атракция. Един „пищен хотел в движение“ – така може да бъде описан първият луксозен влак в Южна Америка.

p1_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

Луксозният вляк е  проектиран от Ингре Мур и Натан Хичинг от лондонската дизайнерска фирма MUZA Lab. Първото му пътуване е през май 2017 г. в Перу и той приветства своите пътници с гостоприемство и елегантност. Неговото обзавеждане е романтично свързани с местните културни традиции на идилично изглеждащите перуански Анди.

Дизайнерът Инге Мур каза, че визията на MUZA Lab „е да проектира в съзнанието някъде на границата на размишленията и мечтанията едно незабравимо пътуване. Пространство, където красотата на земята може да се влее в душата“.

f3_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

f4_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

f7_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

p2_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

p3_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

f6_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

И от момента, в който някой от четиридесетте и осем пътници стъпва във вагоните му, наистина попада в друг свят. Шестнадесетте вагона, без съмнение, осигуряват незабравимо преживяване – една различна приключенска история.

spot_img

ПРочети още

„САМОВИЛА“-новата песен на DIA е с уникални кадри и рекорд в Tik Tok 

„Самовила“ се снима само за нощ на фестивала в Жеравна След фурора на „Изгори ме“ , творческият тандем на...

България постигна пълен успех в мисията си да защити „Старинен град Несебър“

ЮНЕСКО разшири защитената територия на обекта, за който се преборихме да остане в списъка за световно културно наследство ЮНЕСКО...

Суперзвездата Готие Капюсон с концерт и майсторски клас в София 

Специален гост на концерта е големият холивудски композитор Дани Елфман Най-уважаваният виолончелист на нашето време, Готие Капюсон се завръща...

Премиера на сериала „Дес“ (видео)

За пръв път телевизионният дом на епичната драма – ТВ канал Epic Drama – отваря врати за свой...